Jste zde

Pondělí, Leden 30, 2023

Celý den
 
 
Před 01
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
DOTAZ: "Je možné otěhotnět z preejakulátu?"

DOTAZ: "Je možné otěhotnět z preejakulátu?"

DOTAZ: "Je možné otěhotnět z preejakulátu?"

Dobrý den omlouvám se ale je mi to trochu trapné ale s přítelkyní jsme měli "styk" ale nevložil jsem ho do pochvy ale jen otřel o vagínu a všiml jsem si že jsem měl na penisu průhledný sliz který by mohl být preejakulát četl jsem od doktorů že se může i nemůže otěhotnět a nejsem si jistý a jsem z toho stále nervózní s přítelkyní dítě nechceme tak píšu sem do poradny prosím o odpověď zda li to možné je nebo tedy není.

POZNÁMKA:
Zprávu zaslána pomocí kontaktního formuláře na adrese http://kamasutra.cz/contact. Text zprávy byl upraven, odstraněny kontaktní informace.
Poradna sexuologa 2023


 

ODPOVĚĎ na dotaz "Je možné otěhotnět z preejakulátu?"

Dobrý den. Děkuji za Váš dotaz.
Podobné otázky trápí nejen Vás, ale i mnoho dalších nezodpovědných chlapců a mužů. Je zvláštní, kolik lidí si riziko nechtěného otěhotnění partnerky uvědomí až tehdy, když už je pozdě. O tom, že při Vašem vzrušení, ještě před vyvrcholením, se na špičce žaludu penisu objeví zvlhčení v podobě sekretu jste cela jistě věděl z doby, kdy jste své sexuální napětí uvolňoval masturbací. Přesto Vás to začalo trápit až ve chvíli, kdy jste se začal obávat toho, že by partnerka mohla otěhotnět.

Dnes už z vlastní nepříjemné zkušenosti víte, že preejakulát k otěhotnění ženy nestačí. Jsem si jistý, že příště se budete podobné sexuální aktivitě bez ochrany vyhýbat. Pravdou je, že pravdu mají i lékaři kteří upozorňují na to, že preejakulát spermie obsahovat může. Jen by to byla opravdu smůla, kdyby se to týkalo zrovna Vás.

Ale na druhou stranu - jedna lidová moudrost říká: "Když se To podaří, z pohledu přírody o nic vlastně nejde. Alespoň máte jistotu, že nejste neplodný"

S pozdravem
Administrátor webu www.milovani.cz

Štítky: 
Po, 30/01/2023 - 16:45