Jste zde

Po Út St Čt So Ne
28
29
30
31
1
2
3
 
 
 
 
 
Sexuální přesycenost

Sexuální přesycenost

Sexuální přesycenost

Volné pokračování článků "Sexuální chování a vztahy" a "Nevěra".

Termín "sexuální přesycenost" se mezi lidmi moc často nepoužívá. Většina lidí když se s ním setká však bezpečně ví, o čem je řeč. Když bych to "přeložil", pak jako "příliš moc sexu..." nebo "moc nudného sexu"... a podobně.

Sexuální přesycenost může bát spojena s příliš častým sexem nebo s neustálým požadováním nějakých sexuálních aktivit. V dlouhodobém vztahu však může bát spojena i se stereotypním sexem, jednostrannou snahou po sexuálním uvolnění nebo s nudným, nic nepřinášejícím sexem která už prostě nebaví...

V článku "Vyšší sexuální frekvence automaticky neznamená větší spokojenost ve vztahu" jsme se nad důvody proč někteří lidé neustále vyžadují sex už zamysleli.

  • Někteří lidé mají vyšší sexuální potřebu danou od přírody, jiní tolik sexu nepotřebují. Když se nedohodnou na kompromisu, časem vznikne partnerský problém, který vůbec není radno podceňovat.
  • Dalším problémem může být nymfomanie u ženy nebo satyriáza u muže.
  • Neméně problematická je snaha toho druhého vyčerpat sexem tak, že nebude mít "chuť" na zálety jinde... Podobnou situací jsme se zabývali v článku "Zabrání přemíra partnerského sexu nevěře?".

Občas se možná při řeči s kamarády nebo kamarádkami setkáte i s názorem, že partnerský sex je po nějaké době prostě už jen "nuda", "manželská povinnost" a že proto lidé hledají vzrušení "jinde" a tam, "kde to žije"...

Co je to nuda?

S pojmem nuda se v dnešní době setkáte ve spojení s tolika činnostmi nebo samozřejmostmi, že se někdy až musíte zamyslet nad tím, "co tím chtěl básník říct"!!!

Setkal jsem se s nudným filmem, nudným divadlem, nudným kamarádem nebo kamarádkou, nudným šéfem, nudnou zábavou... ale také nudným jídlem, nudným pitím, nudným výletem, nudnou lyžovačkou, nudnou saunou, a dokonce i s hodnocením "nudný sex", nudná milenka, nudný milenec,...

Pojem "nuda" je podle Wikipedie (wikipedia.org) v psychologii "nepříjemný přechodný duševní stav, v němž jedinec cítí pronikavý nedostatek zájmu o své obvyklé aktivity a je pro něj obtížné se na ně soustředit". Nuda tedy nutně neznamená, že člověk vůbec nemá co dělat, ale spíše to, že se nedokáže pro žádnou aktivitu nadchnout, i když by si přál se v něčem angažovat. Pro nudu jsou charakteristické pocity omrzelosti, zbytečnosti, nespokojenosti, nezajímavosti, snížená pozornost, pocit únavy a depresivní nálady.

V psychologii se rozlišují tři typy nudy

  1. je-li člověku zabráněno věnovat se něčemu, čemu by chtěl
  2. je-li nucen se věnovat tomu, do čeho nemá chuť
  3. někdy však pocit nudy vzniká i bez zjevného důvodu a jedinec není sám od sebe schopen se angažovat v žádné činnosti.

Pokud tedy někdo "trpí" pocity nudy, měl by se poradit s psychologem a podle jeho doporučení by měl v životě něco změnit. V sexu tím rozhodně nemyslím, že by měl vyměnit manželku nebo manžela, ale měl by se zamyslet především nad tím, co dělá špatně, že se nudí...  Nudu totiž nikdo jiný než Vy zahnat nemůže protože nuda je pouze osobní problém toho, kdo ji prožívá. Nejzřetelnější je to patrné právě v sexu, když "vyměníte" partnera nebo partnerku. Lidově se tomu říká když přepřáhnete. Zpočátku to vypadá, že ten kdo nyní " táhne" dokázal nudu odstranit, ale většinou to netrvá dlouho a jste tam, kde jste byli. Pokud něco nového nepřidáte, můžete se dovědět i to, že zdrojem nudy jste Vy sami...

Možná se po nějakou dobu dokážete aktivovat a dokonce budete i snažit, ale jak se říká "Nikdo na pláži nedokáže chodit se zataženým břichem celý den"...

Základem řešení problému nudy ve vztahu je otevřeně si promluvit nejen o tom, co Vám vadí nebo chybí, ale také navrhnout řešení, které nudu z Vašeho vztahu vypudí. Jestliže si o svých pocitech promluvíte a druhý se na zamyslet nad tím co říkáte, nudu v sexu nemusí zažít ani jeden z Vás. S myšlenkami a touhami se ovšem musíte naučit svěřovat oba, jinak se brzy vrátíte stejně nudných mantinelu jako byly ty dříve..

 

Články s podobnou tematikou

Literatura a zdroje

So, 02/01/2021 - 11:33
 
Menstruační křeče

Menstruační křeče

Menstruační křeče

Hlavní téma: "Sexuální problémy souvisí s problémy zdravotními".
Volné pokračování článku "Nejčastější intimní a gynekologické problémy žen".

Menstruační křeče, provázející pravidelnou měsíční menstruaci, jsou víceméně "normální". Řada žen je nijak výrazně nepociťuje, ale jsou ženy, které každou případně skoro každou menstruaci trápí. Bohužel i ženy, které menstruačními bolestmi nikdy výrazně netrpěly nejsou před nimi doživotně uchráněny. Překvapivě se s nimi mohou setkat v období provázející menopauzu, tedy období, kdy menstruační cyklus je nepravidelný nebo už končí.

Gynekologové Vám nejspíš řeknou, že právě proto, že křeče nebo bolesti mensruační cyklus provází přirozeně a proto že je nutné řešit až opravdu silnou bolest, která ženu paralyzuje nebo ji vyřazuje z běžného života. Musí se však řešit vždy, když jsou provázeny silnějším krvácením než jindy nebo když se projevují mimo pravidelný menstruační cyklus.

 

Články s podobnou tematikou

Literatura a zdroje

So, 02/01/2021 - 15:59
 
Sex ve třech - velkým rizikem je žárlivost

Sex ve třech - velkým rizikem je žárlivost

Sex ve třech - velkým rizikem je žárlivost

Hlavní téma: "Skupinový sex".
Pokračování článku "Sex ve třech".

Sex ve trojici je vlastně jakákoli sexuální aktivita, která zahrnuje tři partnery, jedná se tedy o sexuální akt realizovaný skupinou lidí. Takováto sexuální aktivita je už "Skupinový sex", ač se nám tři lidé ještě nemusí jevit jako "skupina".

Žárlivost je problém v každém partnerském vztahu. Než se do něčeho pustíte, představte si, jak bude partnerka reagovat v okamžiku, když přivedete do trojice hezčí ženu s možná hezčím tělem. Pokud je Váš partner nebo partnerka opravdu žárlivá, tak se do sexu ve třech raději ani nepouštějte. Opačně to samozřejmě platí také...

Žárlivost je mnohdy spojena s pocitem ohrožení nebo představy případného ohrožení. Ne každá žena (i muž) obtížně zvládne podstatně mírnější formy náklonnosti, než je sex nebo sexuální aktivity. Možná si řeknete, že to nějak zvládnete, ale na jak dlouho?

Předpoklad žárlivosti nebo obava z nepříjemné scény mohou nakonec ze sexu v třech udělat trapné setkání na kterém byste se nejraději neviděli... Při sexu ve třech je nutné počítat s tím, že se (podle typu trojice) žena bude věnovat druhému muži a muž druhé ženě. Můžete o tom snít v těch nejerotičtějších snech a v okamžiku, kdy se ze sna stane realita to prostě musíte dokázat přijmout. Na takovou situaci se napoprvé určitě nedá připravit. Když už se pro sex ve třech rozhodnete, musíte se nad to co společně provádíte, tak trochu povznést... Radit se v těchto chvílích moc nedá...

Téma pokračuje články

 

Články s podobnou tematikou

Literatura a zdroje:

(AK)(Z)(L)

Štítky: 
Ne, 03/01/2021 - 21:06
 
4
5
6
7
8
9
10
 
Hrozí riziko otěhotnění přes oblečení?

Hrozí riziko otěhotnění přes oblečení?

Hrozí riziko otěhotnění přes oblečení?

Hlavní téma: "Bezpečný sex (lépe bezpečnější sex)".

Především v počátečním období vztahu, v době kdy touha po něžnostech nebo mazlení dosahuje maxima, logicky dochází k situacím, kdy partneři touží po co nejbližším kontaktu svých těl. Okolnosti, vzájemný stud nebo prostě pocit, že ještě není ten správný čas na milování jim brání v intimnějším kontaktu. Tření pohlaví přes oblečení je jednou z forem, jak tomu druhého naznačit jak je žádoucí a vzrušující (samozřejmě pokud je to z druhé strany akceptováno!!!). Vzájemná masturbace třením pohlaví přes oblečení je používanou sexuální technikou vzrušování se na místech, kde se běžně veřejně pohybují cizí lidé. Je to nenápadná forma tření těla o tělo například v parku na lavičce nebo při pomalém tanci tělo na tělo. Technika je využívaná především mladými lidmi a nemusí být zakončena vyvrcholením. Hlavním cílem je většinou navodit sexuální vzrušení.

Mazlení je ve všech akceptovatelných formách nádherné a upevňuje partnerské vztahy.

Jsou však situace, kdy muž své vzrušení nedokáže kontrolovat a ejakuluje. Pokud je to "do kalhot", většinou se to pozná - mokrá skvrna na kalhotách v místech pohlaví jen tak rychle nezmizí...

Otázka však zněla "Hrozí riziko otěhotnění přes oblečení?". Tím oblečením se nejčastěji myslí kalhotky dívky která se se svým milým dostala do situace, kdy mazlení nebo cílená masturbace muže o kalhotky ženy už dosáhla velmi intimního rozměru.

Tento problém se týká především mladých lidí, kteří se sexuálním životem teprve začínají a získávají první zkušenosti se svým tělem i tělem partnera nebo partnerky. Na toto téma jsou v poradně sexuologa dotazy nejčastěji od dívek. Pravidelně přicházej v neděli a mají společnou otázku "mohla jsem otěhotnět?". Podrobné popsání situace jak k tomu mohlo dojít je pak podobné. Nejčastěji se jedná o situace, kdy se dívka v kalhotkách tře o svého milého ve spodním prádle (nebo i bez něho) a milý přitom vyvrcholí. Častější je samozřejmě situace, kdy se o kalhotky pohlavím tře její milý... Ať je to tak nebo onak, stopy, že došlo k ejakulaci jsou nepřehlédnutelné... Od ejakulátu se zvlhčí i kalhotky dívky a ejakulát se zas tak rychle odstranit nedaří... Zpočátku se to moc neřeší, spodní prádlo ale musí dolů, vymění se nebo usuší a je po problému... Ale později, když dívka vzpomíná na to jak silně chlapce vzrušila a jak on dosáhl vyvrcholení, ji logicky napadne, zda se nemohlo stát, že by při tak krásné a "nevinné" hře otěhotněla.

Jak na takovou otázku odpovědět?

Ani mazlení nebo sexuální tření pohlavních orgánů bez ochrany není nejbezpečnější. Největší riziko otěhotnění samozřejmě "hrozí" v situaci, kdy se milenci dotýkají pohlavními orgány bez oblečení. Tření genitálií o sebe je považováno za vyšší formou intimního doteku a tak trochu patří už do milostné předehry" a mezi techniky nepenetračního sexu - "frottage" - sexuálního tření". Nejedná se už o běžné "mazlení", ale o "Intimní mazlení"...

Přirozenou cestou může žena otěhotnět tehdy, když muž ejakuluje o vagíny a spermie se přes děložní hrdlo dostanou do dělohy a "najdou" vajíčko. Cesta to pro spermie není snadná a většina spermií se tak daleko nedostane ani tehdy, když jsou podmínky pro jejich pohyb ideální...

Kalhotky, které má dívka ve chvíli ejakulace milence na sobě jsou alespoň nějakou barierou která brání přímé ejakulaci do pochvy. Pokud je sundá, ejakulát zůstane zvenku na jejich povrchu. Většinu ejakulátu tak odstraní mechanicky jejich pouhým sundáním. Je pravděpodobné, že část tekutiny prosákne materiálem kalhotek na zvlhčí vnější stydké pysky, případně třísla nebo stehna. Pokud dívka provede základní hygienu a vodou se omyje, odstraní i tyto zbytky ze svého těla. Pokud přitom použije mýdlo, nic tím nepokazí, právě naopak. Důležité je, aby se nesnažila zasouvat nic, co by bylo ejakulátem potřísněno, mezi stydké pysky. Pouhé jejich omytí zcela postačuje. Hlavně musí být opatrná na své prsty, neboť ty do kontaktu s ejakulátem určitě přišly. Jakékoli výplachy pochvy jsou zbytečné a mohlo by při nich dojít k zanesení spermatu do pochvy.

Pokud k ejakulaci chlapce došlo opravdu jen na kalhotky, udělala vše proto, aby nedošlo k neplánovanému otěhotnění.

Spermie má každý muž jinak kvalitní a tedy i jejich životnost a pohyblivost je jiná. Spermie ke svému přežití a pohybu potřebují poměrně specifické prostředí. Ideální podmínky mají samozřejmě v ejakulátu který je dopraví skrze ženskou pochvu až k děloze. K oplodnění vajíčka stačí jedna jediná spermie a právě proto jich je v ejakulátu několik milionů. I přes to obrovské množství spermií se až k vajíčku dostane jen jejich zlomek. A to pouze za ideální situace při ideálních podmínkách prostředí ejakulátu, pochvy a dělohy. Pokud k ejakulaci došlo na kalhotky, většina spermií odumře hned jak se dostanou do kontaktu s prostředím mimo pochvu. Sperma k přežití potřebuje prostatickou tekutinu, jinak spermie odumírá nebo se její pohyblivost rychle snižuje. Sperma je směs tekutiny uvolněné prostatickou žlázou a spermií. Tato tekutina je pro spermie transportní a má za úkol spermie dopravit co nejblíže k děložnímu hrdlu. Odtud je děložním hrdlem "nasáta" do dělohy jejíž hleny a prostatická tekutina jim poskytuje ideální prostředí pro pohyb k vajíčku.

Sundáním potřísněných kalhotek je pro ně likvidační, protože pro prostředí mimo pochvu nejsou uzpůsobené a životaschopné. Omytí vulvy a jejího okolí pak zlikviduje i ty ostatní co ještě přežívají... Prostatická tekutina se mimo pochvu poměrně rychle vysuší, dehydratuje a spermie odumírají.

Hlavní rada však zní: "Nedrážděte hada bosou nohou"...

 

Články s podobnou tematikou

Literatura a zdroje

Út, 05/01/2021 - 12:43
 
 
 
Tantrická skupina - cunnilingus a masáž lingamu

Tantrická skupina - cunnilingus a masáž lingamu

Tantrická skupina - cunnilingus a masáž lingamu

Hlavní téma: "Tantrické meditace a cvičení"

Současný cunnilingus a masáž lingamu ve vás nejspíš evokuje představu sexuální polohy 69 pro orální sex. Muž laská ústy ženu a žena ústy laská mužův penis. Spojení orálního sexu a manuální stimulace pohlaví muže a ženy tato poloha samozřejmě dovoluje. Dokonce je považována za mimořádně vzrušující.

Jenže jak dosáhnout spojení cunnilingus s tantrickou masáží lingamu při skupinovém sexu ve třech? Jedna tantrická meditace pro trojici takovou kombinaci v tantrické skupině dovoluje. Jedná se o trojici žena-muž-žena (tedy FMF). Jak už bylo několikrát řečeno, skupinový sex není běžný sex, ale skupinový sex. V takovém případě je zbytečné se divit tomu "jak je to možné?"

V rámci setkání skupiny se používají techniky, které jsou jiné, než se běžně používají při párovém sexu. Většinou se zapojí tolik lidí, kolik je zapojit možné. Pokud meditace se týká skupiny dvou manželských párů, pak v tomto případě je jeden muž v roli pasivní a techniky se účastní jako divák. Příště se role vymění a on bude v roli aktivní. Obě ženy jsou v roli aktivní a na technice se přímo podílí. Všichni společně vytvoří příjemnou atmosféru pro masáž a připraví dostatek teplého oleje pro masáž lingamu.

Meditace je náročná na kontrolu vzrušení

Nebude se jednat o žádnou "akční" techniku, ale o tantrickou meditaci, chcete-li cvičení, při kterém jde o udržení vysokého stupně pozornosti při velmi vysokém vzrušení. Pro přijímajícího muže i ženu je to náročné i proto, že musí ovládnout své vzrušení a dopředu domluvenými signály se naučit vzájemně kontrolovat. Ženu která dává tantrickou masáž lingamu pak musí umět kontrolovat vzrušení muže a tomu přizpůsobit masáž lingamu. Cílem je naučit se vzájemně kontrolovanou pomalou tantrickou masáž lingamu muži a pomalou tantrickou techniku orálního sexu přijímající ženě. Tato technika je určena pro pokročilé tantrické skupiny ve kterých již všichni mají zkušenosti jak s tantrickou masáží lingamu, pomalým cunnilingem i rolí pozorovatele. Všichni samozřejmě musí umět dávat i přijímat techniky, ale také umět vzájemné kontrolovat vzrušení.

Jak se technika provádí?

Muži se dohodnou který z nich bude v roli "pozorovatele" a který bude v roli příjemce. V průběhu techniky se tyto role měnit nedají.

Setkání začíná pozdravem "Namasté". Přijímající muž si lehne na záda a pohodlně se položí a rozevře nohy. Pod hlavu si dá pohodlný polštářek kterým si může hlavu pohodlně podložit. Pohodlí je velmi důležité, protože technika vzájemné stimulace bude trvat asi tak jednu hodinu.

  • Jedna z žen, většinou ta, která dobře zná techniky masáže lingamu, si sedne mezi nohy muže na vyšší pevný polštářek (často naplněný slupkami pohanky) a přeloží jeho nohy přes své. Bude tedy společně s mužem ve stejné poloze jako je při klasické tantrické masáži lingamu.
  • Druhá žena, ta která bude přijímat orální stimulaci, se posadí muži na hrudník tak, aby ústy muž dosáhl na její pohlaví. Této poloze se říká "Facesitting". Žena v této poloze oboustranně klečí nad mužem a svou váhu přenese na polštář za jeho hlavou. Ideální je, když je za hlavou muže k dispozici opěrka nebo nějaká podélná tyč o kterou se žena může opřít. Pokud se technika provádí na posteli, může se využít její pelest. Žena pak může snadněji udržet rovnováhu a přenést na ni část své váhy. Muž ženu rukama přidržuje v bocích.

Použít se dá i nízká sedačka které se říká "stolička queening" někdy nazývaná "smotherbox". Tato stolička (nebo box) umožňuje volný přístup k rozkroku ženy vsedě. Poloha vsedě uvolňuje svaly pánevního dna a při roztažení ženiných nohou proto často dochází k rozevření velkých stydkých pysků a někdy částečně i malých stydkých pysků. Ženina vulva je tak velmi dobře přístupná pro intimní doteky jazykem a ústy. Hlavní svaly v rozkroku jsou uvolněné a nejsou napínané, což umožňuje snadný přístup do pochvy ale případně i ke konečníku.

Všichni se zklidní, zavřou oči, zklidní a zpomalí svůj dech. Žena která provádí masáž lingamu pomalu nanese teplý olej na mužova stehna, do třísel, na šourek, hráz a samozřejmě na lingam. Muž začne ženu přijímající orální laskání jemně hladit na nohách, bříšku a prsou. Velmi pomalu a lezce začne se stimulací třísel, a velkých stydkých pysků jazykem.

Tato technika zdaleka není tak jednoduchá, jak by si někdo mohl myslet. Jedná se o tantrické cvičení které prověří zkušenosti všech tří účastníků. Celková doba meditace se uvažuje tak kolem jedné hodiny. Rozhodně se tedy nejedná o nic "akčního". Tato relativně dlouhá doba meditace poskytuje všem velký prostor pro koncentraci na pocity a prožitky, které techniky provází. V průběhu meditace bude přijímající muž prožívat velmi intenzivní a nesmírně vzrušující pocity při masáži lingamu a současně s nimi i vnímat vzrušení ženy které poskytuje pomalé orální laskání. Její vzrušení bude samozřejmě vnímat i jako stahy Venušina pahorku, pohyby stydkých pysků, perinea, a to i jazykem uvnitř pochvy. Nepochybně je zaznamená i na stazích klitorisu. Vnímá vzrušení ženy i jako vůni a chuť jejího pohlaví. Když se k tomu přidají podvědomé pohyby těla, citoslovce vzrušení a podněty hmatové, je toho na jednoho muže až dost...

Protože vzrušení bude narůstat, je potřeba ho i kontrolovat. Tato kontrola je nutná jak na straně muže, tak i ženy přijímající orální stimulaci. Pokud muž vnímá, že jeho vzrušení z masáže lingamu a ostatních podnětů je už příliš vysoké, naznačí ženě provádějící masáž aby zpomalila nebo provedla techniky které jeho vzrušení sníží. Podobně žena přijímající orální laskání naznačí muži, aby zpomalil. Technika tedy vyžaduje vzájemnou koordinovanost celé trojice.

Úlohou čtvrtého, tedy muže který se dívá, je sledovat čas. Jakmile uplyne čtvrt hodiny, jemně cinkne na zvoneček nebo triangl. Stejně jako když odbíjí hodiny - 1x, 2x, 3x a 4x. Čtyři cinknutí znamenají že čas vypršel a že muž může přijímající ženu přivést k vyvrcholení orálními technikami a žena která provádí masáž lingamu může muže dovést intenzivními technikami k vyvrcholení.

Po cvičení se všichni (včetně pozorujícího muže) položí vedle sebe a jemným hlazením se všichni zklidní. Na závěr si vzájemně poděkují za krásný zážitek.

Příště se vymění, druhý muž bude přijímající masáž lingamu a žena která prováděla masáž lingamu bude přijímat orální laskání. Tím je zajištěno, že se všichni ve svých rolích spravedlivě vymění.

 

Články s podobnou tematikou

Pá, 08/01/2021 - 00:10
 
 
 
11
12
13
14
15
16
17
 
Společná výuka masáží

Společná výuka masáží

Na základě opakovaných žádostí čtenářů webu jsme přidali prostor pro nekomerční inzerci nabídky na vzájemné (nekomerční) poskytování masáží nebo bezplatnou výuku masáží v rámci zájmové skupiny. Vulgární a komerční inzeráty nebudou zveřejněny!!!

Út, 12/01/2021 - 20:49
 
 
 
 
Za svá přání v sexu se nestyďte!!!

Za svá přání v sexu se nestyďte!!!

Za svá přání v sexu se nestyďte!!!

Hlavní téma: "Sexuální poruchy".
Volné pokračování článků , "Poruchy sexuální touhy - libida", "Poruchy vzrušení", "Poruchy orgasmu".

Nejlepší je vědět, že o prožitcích při sexu se mezi partnery MLUVÍ. Když to budete respektovat hned od začátku vztahu, budete to mít celý společný život jednodušší. Když jste sice našli odvahu se sblížit fyzicky, ale nenašli jste důvěru si o svých prožitcích pohovořit, pak je nutné to změnit. Prostě to jednoho dne změníte a zeptáte se i na intimní prožitky při sexu. Není to mnohdy snadné, je to však nutné! Vždyť je jasné, že pokud nebudete vědět po čem Váše partnerka, nebo partner touží a co se mu naopak nelíbí, pak může nastat ve vztahu okamžik, kdy to bude hledat jinde. Je rozumné si o těchto věcech popovídat. Nakonec budete překvapeni, co všechno se možná dovíte. Může se stát, že jste o sexu nemluvili jen proto, že jste si navzájem mysleli, že to ten druhý nechce. Ale určitě není vhodné začít například větou: "Víš, moje bývalá to dělala úplně jinak, nechceš jí zavolat a přeptat se jí, co mne vzrušuje?".

Za svá přání se nestyďte!!! Mluvte o nich otevřeně a hlavně spolu!!! Když se s nimi svěříte přátelům, moc Vám to nepomůže...

Začněte s debatami na téma sexu nenuceně. Nemusíte hned najednou vychrlit, co všechno bylo špatně. Začněte pozitivně a popovídejte si o tom, co by se Vám líbilo a pak začněte zvídat, co máte dělat lépe, nebo jinak. Existuje tolik cest, jak říkat intimní věci beze slov! Pokud se Vám něco nelíbí, někdy stačí jen jemně naznačit. Pokud naopak po něčem toužíte, neváhejte a pokuste se naznačit, co je potřeba dělat. Většinou stačí jen správně reagovat a partner nebo partnerka si Vaši rekci na dotek, či laskání doprovázenou vzdechy, či projevy blaha, zapamatují a příště se k této "správně" prožívané technice rádi vrátí. Není nad pozitivní zkušenost. Stav, kdy se při sexu žena nebo i muž tváří jako "němý Bobeš" je nejhorší. Závěreční otázka "Tak co, už to bylo?" pak opravdu nevytvoří tu správnou erotickou atmosféru mezi partnery. Někdy pomůže i společné sledování decentního jemného porna, které se může stát inspirací. Když Vám se bude některá praktika líbit, není nic snadnějšího, jak se k ní vrátit a nenuceně ji vyzkoušet.

Takže, když se Vám bude něco líbit a bude to příjemné - dejte to najevo, když se něco nebude líbit, stačí většinou naznačit a třeba jen jemně odsunout ruku, nebo se natočit jinak.

 

Články s podobnou tematikou

Literatura a zdroje

(AK)(Z)(L)

So, 16/01/2021 - 19:37
 
Cunnilingus - poloha "Královna"

Cunnilingus - poloha "Královna"

Cunnilingus - poloha "Královna"

Hlavní téma: "Polohy pro orální sex nebo orální milování".
Volné pokračování článku "Sexuální polohy pro lesbický orální sex".

Lesbický sex je častěji více nápaditější, jemnější, něžnější, hladivější, než prožívá většina heterosexuálních párů. Lesbické ženy se velmi rády něžně mazlí orálně uspokojují. Většinou "nikam nespěchají" a snaží se poskytnout jedna druhé co nejvíce krásných, vzrušujících a intenzivních pocitů. Ví, že když se bude partnerce nezištně věnovat, může stejné očekávat i od ní. Daleko častěji se uspokojují k vyvrcholení postupně nebo se věnují jedna druhé 1:0. Jejich milostná setkání jsou delší zakládají na tom, aby partnerka prožila mnohonásobný orgasmus. Tento úvod byl tak dlouhý proto, aby si muži uvědomili, že mohou postupovat stejně a nemusí také "nikam spěchat"

Protože je lesbický sex nápaditější, neváhají si pro orální lasání připravit pohodlé které vzrušující cunnilingus dovolí povýšit na orální milování. Samozřejmě si při cunnilingu můžete vystačit s jednoduchou židlí, křesílkem s opěrkami pro ruce nebo jednoduchým čalouněným křeslem. Aby se Vám však sedělo opravdu pohodlně stojí zato vybrat si pro orální laskání vsedě takové křeslo, ve kterém se Vám bude nejen pohodlně sedět, ale které vám zajistí i pohodlnou oporu doširoka rozevřených nohou. Takovou polohu těla už každý kus nábytku zajistit nedokáže...

Dá se tedy říct, že zásadní rozdíl mezi poloha vsedě v křesle a polohou "královny" je v tom, že pro cunniling zvolíte takové křeslo ve kterém se můžete laskat celé hodiny...

Až takové křeslo, ve kterém se můžete pohodlně usadit i do pololehu a o čalouněné opěrky rukou pohodlně doširoka rozevřít nohy najdete, máte skoro vyhráno. Svlékněte se a pohodlně se posaďte a doširoka roztáhněte nohy přes obě opěrky. Partnerka si pak pohodlně klekne na měkký polštářek nebo si sedne na pevnější polštářek vyplněný pohankovými slupkami. Při pohodlném a uvolněném sezení se také lépe také zvládá dlouhé laskání, záda jsou uvolněná a nebolí za krkem.

Takováto poloha, pohodlná pro obě ženy dovoluje dlouhé laskání které může být pojato také jako "Tantrická masáž joni". Vzrušující je pro obě už jen samotná poloha těla nabízející nevšední pohled na ženu a její rozevřený klín. Partnerka, která bude v roli dávající snadno vloží hlavu mezi rozevřené nohy přijímající ženy.

Určitě využijte toho, že celá přední číst těla je obnažena a dovoluje dlouhou milostnou přípravu. Více se může věnovat i hlazení vnitřní strany stehen, třísel, vulvy, bříška, prsou a při cestě zpět i hlazení hráze.

Pohodlná poloha obou žen dovoluje využít prakticky všechny technika tantrické masáže ženy, nejen cunnilingu. Volnější ruce usnadňují kombinování orálního dráždění ústy a vaginálního dráždění prsty nebo erotickou pomůckou. To umožňuje pohodlné intenzivní dráždění jak klitorisu, tak také ostatních erotogenních míst přední strany těla. Vzhledem k tomu, že je velmi dobře přístupná také hráz a konečník, jsou možné i další doplňkové vzrušující doteky v těchto oblastech. Tato poloha je pohodlná pro muže i ženu.

Z hlediska doteků a dráždění:

  • Dovoluje neje orální laskání v rámci milování, ale může sloužit i pro orální milování1:0
  • Proniknutí - pronikání jazyka i pomůcky je hluboké, je možné snadno měnit hloubku průniku. Snadné použití vibrátoru i laskání perinea a zadečku.
  • Klitoris - velmi silně a nápaditě všemi technikami přímé i nepřímé stimulace.
  • G bod - dostatečně
  • Emoční prvek - uspokojení je dostatečné, poloha umožňuje objímání a líbání.

Proč tato poloha žanám tak vyhovuje?
Pro ženu z hlediska vyniknutí postavy je tato poloha vhodná když:

  • má ráda laskání a hlazení na celé přední části těla.
  • má ráda současné laskání klitorisu a používání vibrátoru nebo laskání prsty v oblasti bodu G
  • vyhledává kombinovanou techniku orální stimulace klitorisu za současného laskání prsty jednou rukou v pochvě v oblasti bodu G, druhou rukou v oblasti perinea a zadečku
  • umožňuje i další projevy něhy jako je hlazení, objímní, líbání, laskní prsou ... od úst až k perineu, i níž...
  • Maximálně vyhovuje pro hluboké prožívání vícenásobných orgasmů multiorgasmických žen.

 

Články s podobnou tematikou

Literatura a zdroje

(AK)(Z)(L)

Ne, 17/01/2021 - 18:09
 
18
19
20
21
22
23
24
Stud a orální sex

Stud a orální sex

Stud a orální sex

Hlavní téma: "Komplexy, strachy a zábrany při sexu...".
Volné pokračování článku "Stud je obrana vlastní intimity".

Není náhoda, že nejčastěji se stud a komplexy naplno projevují při přijímání nebo poskytování orálního sexu. Orální sex je dnes už považovaný za naprosto běžnou sexuální aktivitu. Tak se to obecně chápe, ale pro lidi, kteří mají problémy se studem to už tak samozřejmá aktivita nebývá. V orálním sexu se pak může "sejít" vše negativní, co si ve svém rozpoložení dokáží představit. Většinou je to představa nedokonalosti jejich těla, představa nedokonalé intimní hygieny, tělesných sekretů,... Představa, že se někdo ústy dotýká jejich pohlaví může být tak traumatizující, že se prostě orálnímu sexu nebo jiné sexuální aktivitě budou vyhýbat za každou cenu. Přitom jejich odpor může vycházet z traumatizujícího pocitu, že něco podobného je naprosto nedůstojné, trapné až ponižující. Raději zvolí jakoukoli jinou sexuální aktivitu, která možná nebude tak vzrušující, ale partnerovi nebo partnerce prostě neustoupí... Pokud orální sex připustí v roli přijímajícího partnera, pak za cenu "strpení". Přitom jiné sexuální aktivity jim problém dělat nemusí. Často jsou jejich zábrany tak silné, že v roli příjemce nemohou prožít vyvrcholení a roli dávajícího se naprosto bez skrupulí vyhnou.

Sud však může být spojen s jakoukoli jinou sexuální praktikou, nemusí se tedy týkat pouze orálního sexu. Sexuální aktivita se může stát problémem ve chvíli, kdy se o ni partner nebo partnerka pokusí a stud "zapracuje" a řekne NE!!!. Pokud pak přes psychickou blokaci sexuální aktivita proběhne, cítí se při ní trapně, radost ze sexu vyprchá a milování do jeho konce prožívají méně příjemně nebo až s odporem.

Někteří lidé tyto pocity mívají hlavně na začátku stimulace. Až se po chvíli uvolní a stud překonají, pak i při orálním sexu nebo jiné "nestandardní " technice mohou dosáhnout orgasmu. Proto je potřeba lidem, kteří se stydí poskytnout dostatek času na uvolnění a zklidnění. Po odeznění studu, obav nebo strach z neznámého, se většinou už může cokoli...

Psychické bloky spojené se studem nebo s obavami o "dokonalost těla" je možné překonat především otevřeným partnerským rozhovorem, projevy lásky, něžností a také objasněním potřeby intimního doteku, pocitu sounáležitosti a intimity.

Pocity studu spojené se sexuálními praktikami se dají nejsnáze překonat pozvolnou a trpělivou milostnou předehrou, při které se pomaličku přidávají doteky i ústy na intimních partiích. Když se nespěchá, tak většinou ani netrvá tak dlouho a problém se studem a obavami se postupně vyřeší sám.

 

Články s podobnou tematikou

Literatura a zdroje

(AK)(Z)(L)

Štítky: 
Po, 18/01/2021 - 19:45
 
Sex ve třech nejčastěji probíhá ve trojici 2+1

Sex ve třech nejčastěji probíhá ve trojici 2+1

Sex ve třech nejčastěji probíhá ve trojici 2+1

Hlavní téma: "Skupinový sex".
Pokračování článku "Sex ve třech".

V článku "Sex ve třech" jsme rozebírali nejen některé důvody pro které se lidé uchylují k netradičnímu přístupu k sexu, ale také jsme si ukázali, že není "trojka" jako "trojka". V erotických představách o sexu ve trojici si lidé to svoji vytvoří přesně tak, jak si ji představují. V reálném životě vás může ledacos překvapit. Nejčastěji se reálu vyhledávají heterosexuální jedinci a jejich trojice je pak

Postupem doby se však může stát, že někdo dostane nápad, že by nezaškodila nějaká inovace a písmenka (MFM) nebo /FMF) se zpřehází...

Při sexu dvou žen a muže může být sexuální orientace žen jak heterosexuální, bisexuální, tak i lesbická. Podobně tomu může být při kombinaci dva muži a jedna žena. I tehdy může být jeden, případně oba muži heterosexuální, homosexuální či bisexuální.

Vzhledem k počtu 2+1 je jasné, že někdo na uspokojení těch dvou bude sám. Být sám na dva (nebo dvě) může být poměrně náročný úkol. Vždyť muž má někdy co dělat, aby zvládl uspokojil jednu ženu a co teprve, když na to čekají dvě. Ale ani tehdy, když jsou v "přesile" muži, nemusí být pro ženu úplně snadné vyhovět najednou oběma (navíc když se oba snaží být tím lepším).

Sex ve třech, v kombinaci jeden muž a dvě ženy, může přerůst (a většinou i přeroste) v kontakt dvou žen. Ženy často více experimentují než muži. Pro některé heterosexuální ženy se milování s další ženou může nakonec stát zajímavou zkušeností. Podobné ovšem může být zajímavý zážitek pro muže, když do milostných hrátek se ženou vstoupí ještě jeden muž.

Vzájemný dotek dvou žen nebývá až tak velký problém, jako dotek dvou mužů. Problém může nastat v hlavně momentě, kdy jeden z mužů ve trojici má bisexuální sklony. Pro výhradně heterosexuálního muže mohou být doteky jiného muže nepřijatelné a mohou způsobit i ztrátu erekce. A co pak ve trojici bez erekce? U žen je to při doteku jiné, mnohem snadnější, protože ženám vzájemné doteky téměř nevadí. Muži dokonce ve svých představách často sní o doteku jejich ženy s druhou ženou. Proto jim rozhodně nebude vadit sledovat sledovat jejich lesbické nebo pseudolesbické projevy.

 

Články s podobnou tematikou

Literatura a zdroje:

(AK)(Z)(L)

Štítky: 
Út, 19/01/2021 - 15:13
 
Sex ve třech - jsou představy mužů a žen stejné?

Sex ve třech - jsou představy mužů a žen stejné?

Sex ve třech - jsou představy mužů a žen stejné?

Hlavní téma: "Skupinový sex".
Pokračování článku "Sex ve třech".

Sexuální představy a erotické fantazie o tom, jak má trojka vypadat, se mohou dost výrazně lišit. Určitě je to hodně individuální a každý si to svou představu "vymazlí" do dokonalosti. V reálu už to však nemusí být tak snadné. Na tom, jak má taková správná trojka vypadat, se však budete muset dohodnout... Rozdílné představy o tom, co by chtěl kdo zažít a jak, Vás mohou celkem překvapit.

Muži logicky většinou sní o sexu se dvěma ženami...
Ženy o něžném milování se dvěma muži, kteří jí oba věnují svou plnou pozornost a něhu...

Jsou však také ženy, které spíše touží po vášnivém milování se dvěma muži v poloze nazývané "sendvič", při níž má žena jeden penis v pochvě a druhý v zadečku. To už pro každého muže nemusí být tak přitažlivé, ale ani tak snadno realizovatelné... Navíc za vším mohou být i důvody skryté homosexuality nebo bisexuální touhy...

 

Články s podobnou tematikou

Literatura a zdroje:

(AK)(Z)(L)

St, 20/01/2021 - 22:58
 
Sex ve třech - nikdy nesrovnávejte, raději mlčte

Sex ve třech - nikdy nesrovnávejte, raději mlčte

Sex ve třech - nikdy nesrovnávejte, raději mlčte

Hlavní téma: "Skupinový sex".
Pokračování článku "Sex ve třech".

Jedna z lidových modrostí říká: "Promarnil příležitost mlčet..." Při sexu ve třech se nemusíte až tak moc kontrolovat... Na co je však potřeba dávat opravdový pozor je jednostranná chvála. I kdyby druhá žena (muž) ve trojici byla lepší, měla krásnější tělo, hezčí prsa... a sex s ní (ním) byl přímo úchvatný, nikdy to neříkejte nahlas... Pokud chválíte, pak obě partnerky (oba partnery). Sex ve třech může bát opravdu zajímavý a hlavně bude jiný. Když budete vaše setkání na závěr nějak hodnotit, musíte i svou chválu rozdělit rovnoměrně. Nestačí jen rovnoměrně dělit pozornost, neméně důležité, pokud to není právě to nejdůležitější, je rovnoměrně rozdělit i chválu a obdiv... A na úplný závěr, když vám bude jasné, že si to budete chtít někdy příště znovu zopakovat, bude rozumné se jen zmínit o tom, že se vám to líbilo a že by bylo hezké si to někdy zopakovat. Ponecháte si prostor pro další "jednání" se svým partnerem nebo svou partnerkou poté, co se pocity ze setkání po čase ujasní...

 

Články s podobnou tematikou

Literatura a zdroje:

(AK)(Z)(L)

Čt, 21/01/2021 - 15:23
 
 
 
 
25
26
27
28
29
30
31