Jste zde

Sobota, Listopad 6, 2021

Celý den
 
 
Před 01
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Felace - líbání penisu a jeho okolí

Felace - líbání penisu a jeho okolí

Felace - líbání penisu a jeho okolí

Hlavní téma: "Felace - uspokojování muže ústy".
Volné pokračování článku "Felace - techniky orálního sexu pro muže".

Líbání penisu patří spíše k technikám úvodní části felace. Pro muže se jedná o velmi silnou podporu pro jeho vzrušení. Nejedná se ani tak o vzrušení navozené fyzickým kontaktem úst nebo třením rtů o penis, ale především je to velmi silný psychický stimul, který může být pro muže mimořádně silný.

Důležitá je i vizuální stránka, kdy muž vidí, že se žena rozhodla jej orálně vzrušit, možná až uspokojit. Právě tato vizuální informace, spojená s pocity "horkého dechu", má za následek, že mužův penis ve velmi krátké době ztopoří (pokud už ztopořený není).

Kromě letmých doteků rty a jazykem je velmi vzrušující, když žena na mužův penis pootevřenými ústy zlehka dýchá. Horký dech muž vnímá a je mu to velmi příjemné. Tato technika se používá i při opačném orálním sexu kdy orální sex poskytuje muž ženě (Cunnilingus). I ona vnímá proud vydechovaného vzduchu i jeho teplo a i jí je to velmi příjemné.

Od jemných, letmých polibků se postupně dostávejte k sání a olizování penisu na různých, náhodných místech. Postupně se přibližujte až k žaludu. Při líbání penisu i jiných technikách felace je pro muže vždy velmi příjemné a vzrušující, když žena penis jemně a něžně hladí nebo jej sevře do dlaně. Nesnažte se však o jeho žádnou velkou stimulaci, právě ty něžné doteky jsou v této fázi felace nejvíce vzrušující. Ke konci této části techniky zasuňte špičku penisu do úst a pokračujte v hlazení, nyní už jistě vzrušeného penisu, po celé jeho délce.

Příjemná je také technika "hry na flétnu", kdy žalud sevřete rty a na penis kladete prsty jako při hře na flétnu. Svírání žaludu rty doplňte o tlak jazykem na špičku žaludu v oblasti vyústění močové trubice. Pokud stejnou techniku pojmete jako "hru na trubku", přidejte nátisk a "brumendo", které vytvoříte tak, že proudem vzduchu rozvibruje rty. Vibrace se přenesou na citlivý žalud a frenulární zónu, která je těsně pod ním. To pro muže bezpochyby bude mimořádně silný a vzrušující podnět.

 

Další články s podobnou tematikou

Literatura a zdroje

So, 06/11/2021 - 10:40